Sobre nosaltres

Viure una vida a mitges o que no et satisfà cansa

Hi ha moments en els quals la vida t’envia “senyals”

Senyals que poden venir en forma d’ansietat, ruptures, crisis existencials, malalties, conflictes en el treball, problemes d’autoestima, dols.

I és en aquests moments quan t’adones que el que estaves fent fins ara ja no funciona.

Et dóna la sensació que tot el que testà passant és massa per a tu, però aquí estàs tu, sostenint tot aquest esgotament físic i mental com pots. Protegint-te, negant el que sents. Congelant les teves emocions per a evitar sentir el dolor.

En realitat, és un instint que tots tenim. Hem après a sobreviure en el món posant-nos disfresses i màscares per a així ser acceptats. El problema és que això ens aïlla encara més de la nostra essència.

Centromevis - Platja d'Aro - Marta i Hector

Sí, potser t’hagi vingut bé durant una etapa de la teva vida, però arriba un moment en el qual aquesta vida que vius a mig fer et cansa.

I és en aquest punt, quan estàs completament exhaust, quan et desbordes:

  • La teva ment es torna una olla de pressió que no et deixa descansar ni un moment.
  • Els teus nivells d’energia estan per terra i això t’afecta en la teva vida diaria.
  • Et saturen els compromisos i les obligacions, però continues acceptant-los.
  • El teu cos et demana a crits ajuda amb símptomes molt desagradables.

Si tot això ressona amb tu, pot ser que hagi arribat el moment de deixar anar i de demanar ajuda.

"Per a nosaltres, “les senyals” són oportunitats"

Som Marta Medina i Héctor Villaseñor, fundadors de CentreMevis, des del qual ajudem persones amb ansietat a identificar quin és l’origen dels seus bloquejos per a adonar-se i alliberar-se de les càrregues que els impedeixen connectar amb la seva autenticitat.

Perquè sabem el que dol transitar per etapes així, però també estem segurs que aquest dolor vol fer-te moure cap a un altre lloc.

Tens l’oportunitat de retrobar-te i tornar a sentir-te en harmonia. I nosaltres volem acompanyar-te en aquest camí.

Comencem?

Així es com podem ajudar-te

A través de la Teràpia Gestalt i la Teràpia corporal amb mirada sistèmica i transgeneracional

La nostra metodologia de treball es basa en la idea que som un tot indivisible, i que per tant, és inútil tractar-nos de manera parcial.

Més enllà del nostre cos físic i dels símptomes que podem sentir, les emocions, els pensaments i l’energia tenen un paper protagonista en la nostra vida.

Creiem en la importancia que te observar a cada persona com un tot, buscant el veritable origen del malestar i trobant la manera de reconvertir-lo en equilibri.

Per això en consulta unim diferents eines com la Teràpia Gestalt amb mirada humanista, la teràpia sistèmica, i psicocorporal perquè puguis connectar de manera integral amb la teva autenticitat i viure una vida que t’ompli.

Centromevis

Teràpia Gestalt i Teràpia corporal a Platja d'Aro

T’expliquem una mica més sobre la nostra trajectòria i el que ens ha portat fins aquí

Héctor

Sóc L’Héctor Villaseñor i us explicaré els meus orígens i que és i significa per a mi l’acompanyament terapèutic.

Des de ben jovenet tenia la sensació que la vida és per a gaudir-la i aquesta manera de sentir va quedar impregnada en tot el que faig.

Viure en presència, amb els 5 sentits desperts, igual que ho fa un nen, sent jove, adult o ancià, és per a mi el camí a la connexió plena amb la meva essència.

He tingut diferents etapes en la meva vida on he pogut experimentar aquesta sensació. Primer va ser quan em dedicava a la restauració d’obres d’art i antiguitats, on la presència i la bellesa del subtil estaven sempre molt presents.

Una altra va ser quan per motius personals, de patrons generacionals i altres motius em va tocar bregar amb un procés d’ansietat molt dur. Aquí el meu cos em va acompanyar primer a desconnectar per a poder agafar forces i després tornar a connectar amb moltíssima més consciència de qui sóc i que necessito. “Gràcies Ansietat”.

Va ser aquí on vaig prendre contacte amb la Psicoteràpia Gestalt. Em va enamorar de tal manera que vaig decidir especialitzar-me en Gestalt per a processos personals d’ansietat, traumes, parella, fòbies, actituds depressives i autoestima. La Gestalt em va donar tantísimes eines que avui és la meva filosofia de vida.

Quan estic treballant en la consulta i en els tallers davant de les persones, és un moment molt especial. Poder apreciar aquest instant en el qual el client i jo tenim una “trobada” (ell és ell, amb tot el que té i porta a la sessió, i jo sóc jo amb tot el que tinc i porto a la sessió, i ens trobem, es crea un nosaltres).

Aquí, en aquest moment existeix el contacte autèntic i es fa la màgia.

Marta

Sóc la Marta Medina i la meva pròpia història vital i familiar és la que ha marcat clarament la meva carrera professional.

Els meus inicis van ser en el món de la bellesa i els massatges. L’evolució natural de les meves necessitats va fer que aquest contacte amb les persones em portés a acompanyar-los més profundament. El contacte directe amb els cossos de les persones em va fer anar més a l’interior i no quedar-me en la superfície, va ser un moment molt revelador per a mi ja que vaig poder observar com obtenia informació des de camps més subtils. Una frase que m’encanta:

”El cos porta el compte de totes les teves experiències”.

Això anava succeint mentre jo anava fent el meu propi camí d’autoconeixement. Sempre em van dir que jo era una emprenedora i això és el que vaig fer, emprendre el meu propi negoci.

Avui dia sóc terapeuta i emprenedora gràcies als conflictes i el patiment que vaig sentir durant un llarg període de temps. Tot això em va donar molta força.

Sempre dic que on hi ha una dificultat hi ha una oportunitat.

Davant aquestes dificultats i mirant al cel, cosa que faig des que tinc ús de raó, vaig demanar ajuda i orientació.

Vaig prendre acció i responsabilitat del qual ha estat el meu camí a la sanació, un camí d’autoconeixement i comprensió. Per a mi ja és una filosofia de vida.

Des de fa més 10 anys acompanyo a persones en els seus processos d’alliberament, sanació i desenvolupament personal.

El meu enfocament terapèutic és humanístic. Entenc a la persona com un ésser físic, mental, emocional, energètic, espiritual, sistèmic i en constant evolució.

El meu model de treball integra les aportacions de les diferents formacions i tècniques que he rebut, de l’experiència professional que he adquirit durant tots aquests anys i del gran aprenentatge de ser clienta de teràpia durant llarg temps.

Sóc Kinesióloga, terapeuta Sacre Cranial, energètica, sistèmica i canalitzadora.

El meu propòsit és que t’adonis del gran potencial i la llum que habiten dins teu, aportant benestar interior, silenci mental i calma en el teu cor.

Centromevis - Platja d'Aro - Marta

I en paraules d'altres

Vols saber com podem ajudar-te a viure sense ansietat i resoldre els teus bloquejos emocionals?