Testimonis

A Centro Mevis ens encanta saber què en penseu: Us agrada el centre? Us hi heu trobat bé? Creieu que podem millorar algun dels nostres serveis?

La nostra professió ens apassiona i es basa en estar en contacte amb la gent, els nostres clients, amics. Dipositeu la vostra confiança i el que és més important, ens confieu la vostra salut i benestar. Per això ens importa la vostra opinió, i molt. Gràcies per compartir-la amb nosaltres.

Deixa'ns el teu comentari

Centromevis informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@centromevis.cat. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.