Teràpia individual

Consulta de teràpia Gestalt i teràpia Corporal
per a reconnectar amb el teu poder interior.

Teràpia individual, de parella, adults i adolescentes. Si estàs passant per una mala època i l’ansietat, els bloquejos emocionals i les pors s’han convertit en protagonistes en la teva vida, segurament el teu benestar s’està ressentint.

Quan una persona arrossega per tant de temps aquesta sensació de buit, de tristesa i de “*hauria de”, el seu cos, ment i emocions s’acaben desestabilitzant.

Amb la nostra ajuda, i amb les tècniques que utilitzem en consulta, podràs calmar l’ansietat i les tensions emocionals que et bloquegen per a:

 • Aprendre a viure en el present i deixar de preocupar-te pel passat o el futur.
 • Ser conscient del diàleg intern i abandonar els pensaments negatius, intrusius, obsessius per a recuperar la calma.
 • Conèixer les teves emocions, saber com gestionar-les i comprendre els missatges del teu cos a través dels símptomes físics.
 • Reconèixer les ferides del passat i els conflictes sense resoldre perquè deixin de ser una font de dolor.
 • Ampliar la mirada i la comprensió de com pots estar heretant traumes del teu sistema familiar, i poder canviar així patrons inconscients.
 • Deixar anar els “Jo dec, jo tinc” i prioritzar el que “Jo vull, jo necessito”.
 • Acceptar-te com ets realment, sense màscares ni creences limitants, per a connectar amb la teva autenticitat.
 • Prendre conciència de la teva part espiritual per a deixar d’entendre des de la ment i simplement Ser i donar-li sentit a la teva vida.
 • Descobrir com autorregular-te i responsabilitzar-te per a tenir alternatives diferents d’ara endavant.

En definitiva, t’acompanyem perquè posis un punt i a part en l’etapa que estàs vivint i comencis una nova vida lliure de càrregues emocionals i corporals.

Centromevis - Platja d'Aro - Serveis - Marta

Així és com t'ajudem

La nostra metodologia de treball s’adapta a cada persona i el que necessita en cada moment.

Teràpia individual, de parella, adults i adolescents.

Això vol dir que t’ajudem a descobrir l’origen del teu malestar, posant molta atenció als nivells emocional, mental, corporal i espiritual.

Treballarem utilitzant diferents eines, depenent del teu cas, perquè puguis anar gestionant els teus recursos interns i a poc a poc vagis veient més clar el camí.

Ho farem en la nostra consulta a Platja d’Aro, un espai que hem dissenyat perquè trobis la tranquil·litat que necessites per a alliberar-te de l’ansietat, de les teves pors i començar a viure la vida que vols per a tu.

Convinem la Teràpia Gestalt junt amb altres teràpies de mirada humanista, sistèmica, i psicocorporal, com l’anàlisi transgeneracional, la Kinesiología o la Teràpia Sacre Cranial i Energètica.

Tot amb l’objectiu que puguis connectar amb la teva essència més autèntica i es converteixi en la brúixola que guiï els teus passos.

L’equilibri és la clau per a una vida exitosa. No neguis la teva ment, cos o esperit. Inverteix temps i energia en tots per igual: serà la millor inversió que hauràs fet.

Tanya Wheway

Hem tingut la fortuna de treballar amb més de 600 persones durant tots aquests anys, i totes coincideixen en alguna cosa: parar-li esment al nivell físic, mental, emocional i espiritual marca un abans i un després.

De fet, en tots els nostres processos terapèutics hem pogut veure com quan et responsabilitzes i et fas conscient del poder que tens sobre la teva pròpia vida, recuperes el control i tot s’equilibra.

Si t'has cansat de sentir-te malament i vols donar-li un gir a la teva história,
fes el pas i comença el canvi que tant mereixes.

Testimonis

Preguntes freqüents

Entenem el que pots estar sentint i el que pots estar explicant-te. Pot ser una cosa així…

 • Jo no necessito anar a cap terapeuta, ja puc fer-ho jo només.
 • Els que van a teràpia estan fatal o estan bojos.
 • No em ve de gust posar-me a explicar la meva vida a un estrany i que em faci tot tipus de preguntes.
 • Potser em treu aquella situació tan desagradable que vaig haver de viure i no em ve de gust res reviure.
 • Tinc alguns secrets que no vull que sàpiga ningú.
 • Em fa molta vergonya i dificultat que sàpiguen que vaig a teràpia.

* És el mateix que ens explicàvem a nosaltres mateixos. 

El primer contacte amb un terapeuta sol estar ple de Prejudicis. Igual que tu, nosaltres també hem estat i som clients de teràpia, hem passat per moltes de les situacions que puguis estar passant i t’entenem perfectament.

Si et dius alguna cosa així com:

 • Porto alguns anys anant a teràpia i sento que no sé si és el terapeuta o jo, però veig que no avanço el que m’agradaria.
 • Em van recomanar el tipus de teràpia que estic fent ara i no m’acaba d’encaixar amb el que jo necessito.
 • Anar a teràpia em representa un temps i diners que ara no em puc permetre.
* El compromís i l’autorresponsabilitat són imprescindibles en els processos personals terapèutics. Segurament que en molts aspectes de la teva vida ja estàs prenent compromís, el major compromís és prendre la vida que t’ha estat donada tal com te la mereixes. 

El primer pas és adonar-se que alguna cosa en tu no està bé i que necessites ajuda. Igual que quan et fa mal el genoll vas al traumatòleg, si et fa mal un queixal vas al dentista o si et vols posar en forma i perdre uns quilos vas al gimnàs, acudir a un professional de l’ajuda emocional és fonamental per a una bona salut personal. Et diré més, una bona salut emocional t’ajudarà a poder alliberar-te de moltes malalties. Els dolors i l’ansietat estan íntimament relacionades amb la salut emocional.

Vols demanar una cita de valoració i parlar amb nosaltres?