Tallers vivencials i experiencials per adolescents

Tallers vivencials i experiencials per adolescents

L’etapa formativa en l’adolescència es una de les formes més directes d’influir en l’aprenentatge, i per això,  conjuntament amb els institut, organismes públics i/o privats, realitzem tallers i formacions anuals per a potenciar les capacitats naturals e innates de l’ intel·ligència emocional i totes les eines d’autoregulació personals per afavorir les relacions personals (amb un mateix), interpersonals (amb els altres) i relacions en vers a les  necessitats (menjar, drogues..).

Amb la mirada de la Teràpia Gestalt y Sistèmica entenem que es una etapa on s’han de tenir en conte diferents parts de l’evolució, com son la sensorial, relacional, afectiva i espiritual on recau la capacitat innata a la autosanació i creixement.

Amb aquest tipus de treball ajudem a que el nen augmenti el vincle amb el seu cos, i pugui així identificar com les emocions i sensacions corporals estan íntimament lligades.

Si creus que pot ser del teu interès i vols sol·licitar més informació, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.