Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat
TECNOLOGIA MÈDICO-ESTÈTICA

Tecnologia mèdico-estètica

Tractament braços

Tractament reafirmant amb diatermia + electroreafirmació – 16 Sessions

Binary Care | CentroMevis

Tractament de xoc: només 3 sessions!

Abans – Després

Binary - Tractament de xoc | CentroMevis
Binary - Tractament de xoc | CentroMevis

Recuperació post-quirúrgica

Abans – Després

Binary - Post-quirúrgic | CentroMevis

Tractament corporal

Sessió 1 – Sessió 8

Binary Care | CentroMevis

Tractament coroporal

Sessió 1 – Sessió 13

Binary Care | CentroMevis

Tractament coroporal

Sessió 1 – Sessió 8

Binary - Corporal | CentroMevis

Binary Care és l’equip tecnològic professional per a tractaments de regeneració de teixits, reafirmació dèrmica i tonificació muscular. El seu mètode de treball, únic al món, combina cinc energies diferents que es complementen per donar resposta a problemes amb origen multifactorial.

Binary Care és l’innovador mètode mèdic-estètic que utilitza complementàriament i en sinergia dues de les tecnologies amb més aval en el món de l’estètica professional: La Diatermia i la Electroestimulació activa.

El Sistema Bienergy actua sobre les causes desencadenants de la flaccidesa i l’excés de volum. La seva tecnologia és un pas endavant respecte als recuperadors tradicionals ja que incideix globalment sobre tots els teixits, posant fi a la laxitud dèrmica, l’adipositat localitzada, la cel·lulitis, les estries o la flaccidesa del pit.

Els tractaments Binary Care ofereixen la solució més adequada per a cada persona, sigui quina sigui la seva demanda estètica.

Tractament Corporal i Facial; Reafirmant, Revitalitzant, Reductor, anticel·lulític que actua intensament sobre les causes desencadenants de la flaccidesa, tant en dermis com en múscul.

El protocol de treball ha estat creat amb l’objectiu d’incidir sobre àrees específiques de manera intensiva. No perdis detall!

Com actua Binary Care?
Els programes Binary es divideixen en dues fases d’acció

1 Fase diatèrmica

Efecte reafirmant
Aconseguim una hipertèrmia intensa per a la regeneració integral de teixits dèrmics i musculars.

+ Efecte lipolític
Acció de degradació de greix localitzat.

2 Fase electro-estimulant

Efecte reafirmant
Acció exitomotriu per la tonificació muscular i activació circulatòria.

+ Efecte lipolític
Destrucció i drenatge de l’excés d’adipositat per a tractaments remodelants i anticel·lulítics.

Els programes Binary Care estan plantejats en termes de solució estètica. Els paràmetres tècnics preestablerts són personalitzables pel que fa a temps i intensitat segons les necessitats específiques de cada client.

Programes facials

Programes corporals

Programació lliure

Disseny lliure per a tractament d’estries, reafirmació de pit, intensiu postpart, regeneració de teixits o programes esportius.

Resultats garantits​

Tots els programes estètics han estat sotmesos a supervisió i seguiment mèdic. Els resultats integrals no són una promesa, són una realitat científica.

Sessions recomanades

Es recomana un mínim de 8-10 sessions. Durant les tres primeres setmanes es realitzaran dues sessions setmanals. La resta de sessions es realitzaran a raó d’una sessió setmanal fins a completar el tractament. Es podran aplicar sessions de manteniment a raó d’1 a 2 mensuals.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació Acceptar

Centro Mevis