Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

Marta Medina

Aquesta sóc jo, aquest és el meu conte.

Hi havia una vegada una nena que vivia a un poble a la muntanya. Un dia, plovia intensament i la nena mirava per la petita finestra de casa seva. Li divertia veure esquitxar les gotes d’aigua a les basses. Inquieta però decidida va sortir i es va obrir pas entre aigües torrencials. Va anar fins a un prat i es va parar en un bufó racó. Tenia el cabell enganxat al rostre i la roba dibuixava una segona pell en el seu petit cos. Va posar la mà en la butxaca del seu graciós davantal i va agafar una llavor. La va plantar des de l’amor i l’estranya saviesa. I se’n va anar.

Van passar anys i aquella nena es va convertir en dona.

Va experimentar en el seu camí tempestats, dolors, plaers, triomfs i fracassos… els senyals que la vida t’ofereix tan gratament.

Ara és la dona que va tornar al lloc on va plantar la seva llavor. Llavors ho va veure, va veure el miracle i la bellesa, va veure alguna cosa diminuta convertida en gran. Un majestuós arbre obrint-se amb les seves branques, fullatge, flors i fruits. Un arbre arrelat en terra fèrtil, alimentant-se i expandint la seva dimensionalitat sota un gloriós sol.

Aquest és el meu món intern. Aquesta sóc jo. Jo sóc la nena, la dona, la terra, la tempesta, l’arbre i el sol.

Aquest conte és la meva realitat.

Marta Medina, Kinesiòloga, Terapeuta manual i Emocional i estètica professional.

Marta Medina | Centro Mevis

Marta Medina Plana | Dra. Centro Mevis

Comments are closed.

Centro Mevis