Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

Opinions – Home

ELS NOSTRES CLIENTS OPINEN

Mélani Molina
Sentia que jo sola ja havia arribat on sabia, però que em faltava accedir a alguna cosa i que aquesta vegada necessitava ajuda.Llavors algú en qui confio molt em va passar el telèfon de la Marta. I allà vaig començar un viatge ple d'aventures. Totes elles viscudes des de l'afecte i el respecte per la meva ser i el meu cos. Això encara em va agradar més. Agraeixo molt totes i cadascuna de les sessions i la sensació que em quedava després d'elles. Ara ja vaig tornar a sentir que he de caminar sola i si miro enrere estic ...
Maribel
Amb la meva parella estàvem passant un mal moment, una crisis que gairebé provoca una separació. Vam decidir anar a un terapeuta i així vam conèixer a l’Héctor. Ell ens va ajudar a actualitzar la nostra relació, a expressar el que necessitem, a parlar des del cor, a situar-nos en aquí i ara, en el present. I ho va fer sense jutjar-nos, amb molta professionalitat i estima. Gràcies de tot cor Héctor!!!!.
Sara
Vaig arribar a Centro Mevis, després de voltar molt, recomanada per unes companyes de feina, i he de dir que em van fer un gran regal.El treball personal que estic fent amb l’Héctor m’està ajudant molt a nivell personal, crec que tothom hauria de treballar-se per aprendre a acceptar-se, sanar-se, estimar-se… Vivim en una societat on costa trobar temps per a un/a mateix/a, però l’Héctor i la Marta han aconseguit crear un espai per a fer-ho amb molt d’amor.Espero i desitjo que molta més gent pugui tenir la sort que he tingut jo d’arribar a Centro Mevis i descobrir ...
Nadia
Marta és meravellosa, com sempre li dic m'ha canviat la vida, des que vaig començar amb ella ha hagut un abans iun després, he après moltíssim i segueixo fent-ho! 100% recomanable! Gràcies per aparèixer en la meva vida!
Montse
Vaig arribar a la consulta de la Marta amb un problema important d’acceptació del meu procés de menopàusia, gràcies a la seva ajuda i al seu suport ara sóc capaç de relacionar-me amb mi mateixa des de la comprensió i el amor incondicional. Gràcies Marta per donar- me la mà i acompanyar-me en aquest camí de creixement! Gràcies de tot cor per la teva entrega, la teva sensibilitat i la teva “llum”…
Jess
Fa molts anys que la Marta , em guia, m’aconsella, m’ajuda, em fa reflexionar, m’ilumina, m’ensenya a veure i viure la vida des de l’amor i em carrega en aquest creixement i aprenentatge personal, tant dur, difícil, intens, inestable, ple de crisis curatives; però que a la vegada és tant gratificant, bonic e immillorable.Molt agraïda i feliç de tenir-la en el camí de la vida. Gràcies, gràcies, gràcies.
Clara
Fa uns mesos que treballo mà a mà amb l’Hector i la Marta. Entrar a formar part del Centre Mevis ha significat molt en la meva vida personal. He treballat i segueixo treballant molts temes i sempre m’he sentit molt a gust i acollida. Dos professionals que treballen des del cor i l’amor. Mil gràcies!
Angie
La descoberta i sanació de mi mateixa va començar gràcies a vosaltres Marta i Hector. Amb la vostra ajuda, acompanyament i suport cada cop tot és més fàcil, més comprensible i entenedor. Gràcies per ser-hi sempre i de la millor manera, sempre des de l’amor.
Mònica Vilà
Fa molts anys que la Marta m’acompanya en el meu creixement personal. Treballa des del cor i l’entrega i sempre aprenc i sento molt. Estic molt feliç i agraïda per com entén el seu acompanyament.
Diana
La Marta té la capacitat d'entrar en el més profund del teu ésser i ajudar a curar bloquejos importants.Totalment recomanable!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació Acceptar

Centro Mevis