Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

Mindfulness a la Natura

MINDFULNESS A LA NATURA A CENTROMEVIS

Dissabte 30 de març del 2019 de 10.30 a 17.30h

Mindfulness és una habilitat inherent a l’esser humà que tots i totes podem desenvolupar a través de la pràctica de tècniques senzilles. Ens permet sentir-nos més presents i connectats, gaudir dels moments del dia a dia, augmentar l’estat de calma i tranquil·litat reduint l’estrès i l’ansietat, i incorporar el benestar i la satisfacció. Permet a les persones desenvolupar recursos interns d’auto-observació i auto-regulació i desactivar la reacció automàtica davant els estímuls.

El contacte amb la Natura facilita l’experiència de connexió amb el present i amb la vivència moment a moment i podrem connectar-nos amb l’aquí i l’ara per tal de viure aquesta jornada  com si cada moment fos important, com si les petites coses fossin rellevants i com si la vida fos allò que just ara està passant.

Mindfulness a la natura | Centro Mevis

“No pots aturar les onades, però pots aprendre a surfejar”

Kabat Zinn

Què farem en aquest taller?

  • Coneixerem què es i què no es el Mindfulness.
  • Posarem en pràctica tècniques i exercicis que ajudaran a experimentar i entendre què es l’atenció plena i què significa meditar.
  • A través de les pràctiques es viuran experiències de presència i benestar.
  • Es practicaran i coneixeran recursos per la millora de la gestió emocional en el dia a dia.

I tot envoltats i envoltades de la natura que ens acompanyarà en aquest procés.

Mindfulness a la natura | Centro Mevis

Qui imparteix?

La Formadora és Inés Fernández Barnosell, apassionada per la seva feina i per compartir amb els altres allò que va suposar un punt d’inflexió en la seva vida.

Psicòloga per la Universitat de Barcelona (nºcol.13007). Formada en Mindfulness i Compassió per la Mindfulness Association, Instructora de Mindfulness pel Programa MBLC (MindfulnessBasedLivingCourse).

Formada en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, en PNL (Richard Bandler), Neurobiologia Interpersonal (MindsightInstitute), Psicoteràpia i Aprenentatge/Coaching Assistit amb Equins (Model EAGALA).

Amb formació i experiència en el treball amb persones. Tant en l’àmbit de l’empresa, l’educació i la Universitat, com en el desenvolupament de Programes de Formació i Terapèutics a nivell individual i de grup. Fundadora de SineGrow: www.sinegrow.com

Què cal portar?

Estarem a l’aire lliure i en un entorn assilvestrat,  així que és aconsellable portar roba còmoda, quelcom d’abric o una manteta per tapar-se en cas de fredolics/ques i una tovallola o manta vella per seure al terra.

Podeu portar un banc de meditació, tamboret o coixins, si ja en feu ús i en teniu. Si no, podeu portar alguns coixins una mica més durs de l’habitual que permetin  seure amb els genolls més baixos que l’abdomen. També disposem de cadires si preferiu per fer les pràctiques. Pot ser útil  una màrfega per algun exercici al terra, estiraments o com aïllant.

Pel dinar podem portar cadascú alguna cosa, sigui per compartir o no, aigua i alguna fruita per mig matí.

Quan, on?

Dia: Dissabte 30 de març del 2019 de 10.30 a 17.30h

Inversió: 65€

On tindrà lloc

Espai natural de Centre Mevis.
Chincheta, a prop de Calonge, ubicació: https://goo.gl/maps/PYZso6kH9fE2

Mindfulness a la natura | Centro Mevis

Si vols rebre més informació o reservar la teva plaça no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:

Centro Mevis

Telèfon 615 88 44 65 | Mail: info@centromevis.cat

Sinegrow

Telèfon 676 333 255 | Mail: info@sinegrow.com

Mindfulness a la natura | Centro Mevis

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació Acceptar

Centro Mevis