Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat
MASSATGES I TERÀPIES

Massatges i Teràpies

Kinesiologia global

És un sistema de biocomunicació neuromuscular (test per múscul o cadenes musculars) que ens ajuden a corregir gran varietat de desequilibris psico-orgànics.

Abasta tots els camps humans: físic-estructural, químic, psicològic-emocional, elèctric-nerviós, subtil i energètic.

La kinesiologia busca una harmonització de la persona respecte del problema que presenta, entenent com l’individu ha anat unint una compensació entre aquests diferents camps.

Així la kinesiologia va anar a buscar i corregir la causa real del problema que es presenta.

Kinesiologia emocional

És un sistema de biocomunicació neuromuscular que ens ajuda a corregir gran varietat de desequilibris.

A la kinesiologia emocional ens centrem en la ment, les emocions, l’energia i la nostra ànima.

Podem esbrinar amb facilitat on són els bloquejos emocionals i conductuals, les creences limitants, els records, les pors i també els potencials, habilitats i seguretats de cada persona.

A la kinesiologia emocional podem desbloquejar un procés on el pacient no pot entrar. Ens enfoquem en treballar a nivell conscient i inconscient.

L’objectiu és escoltar els símptomes per anar aprofundint i trobar l’arrel del problema, la causa.

És una tècnica manual suau, profunda i eficaç que tracta el cos i els seus desequilibris a través del sistema sacre cranial. La TSC s’aplica mitjançant unes palpacions determinades i moviments suaus que potencien la capacitat homeostàtica del propi cos. Per tant, és el propi cos que troba la forma d’autosanarse.

La teràpia sacre cranial prové de l’osteopatia i els seus principis.

Aquest sistema està format pels ossos (cara-crani-columna vertebral i sacre), les membranes intra i extra cranials (meninges) i el líquid cefalo raquidi (LCR). Tots ells recobreixen el sistema nerviós central i la medul·la espinal amb un ritme i pulsació pròpia. És amb aquest ritme que treballarem sobre el pacient, escoltant el seu propi ritme i desbloquejant així d’una manera suau i segura.

En ser tan respectuosa aquesta teràpia està recomanada per a persones de totes les edats, des de nadons, nens fins a ancians, embarassades, post part ….

L’aplicarem per a qualsevol tipus de problema, sigui més superficial com dolors musculars, articulars, lumbàlgies, com en un tipus de treball més d’alliberament somato emocional.

És una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans. S’utilitza per reequilibrar el cos en tots els nivells:

  • Físic: millora en malalties, lesions, metabolisme etc …
  • Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat, etc …
  • Mental: hàbits nocius, estrès, creences, insomni, etc …
  • Espiritual: harmonia, pau, equilibri, etc …

Actua en profunditat anant a l’arrel del problema físic o emocional.

La teràpia Reiki poden rebre-la tots els éssers humans (adults sans, malalts, embarassades, nens i nadons).

El Reiki ha estat reconegut i recomanat per la O.M.S. (Organització oficial de la salut) a causa dels seus resultats positius. Ja trobem terapeutes que estan realitzant Reiki en hospitals, principalment en malalts i abans i després d’una intervenció quirúrgica.

La seva finalitat és treure els nusos musculars provocats per la tensió, l’estrès i postures inadequades. Ajuda a alliberar, oxigenar i relaxar les zones contracturadas.

Massatge de digito pressió sobre els punts reflexos dels peus, estimulant i equilibrant les glàndules i els òrgans interns del nostre cos.

Moviments suaus i neurosedants del teixit amb l’objectiu de proporcionar relaxació i benestar.

Consisteix en maniobres suaus amb la finalitat de drenar o desplaçar la limfa, depurant i desinflamant la zona tractada. Augmenta el sistema immunològic i les nostres defenses.

Moviments actius i energètics sobre el teixit adipós per eliminar la cel·lulitis, reduir volum i millorar la circulació.

REGALA SALUT, BELLESA I BENESTAR

Tria un tractament, la teva persona especial a qui vulguis sorprendre… amb els nostres Xec Regal segur que encertaràs!
Sol·licita ara el teu xec personalitzat a través de la nostra web, contactarem amb tu i et farem arribar el teu xec ràpidament. Feliç tractament!

Centro Mevis