Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

Kinesiologia Global i Emocional

Et presento la Kinesiología Global i Emocional, un sistema de treball manual molt profund, on abasta tota la informació conscient i inconscient de la persona. Vaig a buscar la causa real del problema que presenta amb l’objectiu d’equilibrar i harmonitzar el cos des de tots els seus camps: estructural, psicològic, químic, elèctric-nerviós, subtil i emocional. Així, a través d’aquest examen detecto les àrees disfuncionals i les conseqüències que té això sobre la salut del pacient.

En què consisteix?

Utilitzo un test muscular que valora la qualitat de resposta dels diferents músculs i cadenes musculars. Els músculs estan relacionats amb diferents òrgans i funcions del cos humà. Davant el test, si la resposta és un escurçament de les cadenes musculars significa que alguna àrea del cos està bloquejada i pateix estrès.

Davant aquesta resposta vaig a buscar totes les informacions que el cos em doni i les correccions que necessita per anar compensant i alliberant els diferents desequilibris generats en la seva memòria conscient i inconscient (aquesta última molt difícil o impossible d’accedir per al pacient per si sol).

Una vegada determinat el trastorn, poso en marxa diversos procediments terapèutics per solucionar-ho, desbloquejant les zones problemàtiques. Les eines que utilitzo són diverses i sempre adaptades a la necessitat present de la persona.

Com kinesiòloga puc esbrinar on estan els bloquejos emocionals i conductuals, creences limitants, pors, records… i destacar per descomptat les habilitats, els potencials i seguretats de cada persona.

Amb la Kinesiología Global i Emocional es treballa des de la Preferencialitat. Això vol dir que pregunto al cos (no a la persona) si vol treballar el problema que ens presenta. La resposta sempre és binària, per tant, si és un Sí, el treball pot realitzar-se sense cap tipus de contraindicació sigui quina sigui la causa i la raó de la seva disfunció. Per a mi és molt important aquest punt. El Respecte, la seguretat i la profunditat de la Kinesiologia és Absoluta.

Què podem tractar amb la kinesiología?

Amb la kinesiología puc treballar qualsevol desequilibri o potencialitat. Aquí us nomeno només uns quants.

 • Problemes en l’aprenentatge i comprensió, falta de concentració i de memòria.
 • Estrès i ansietat.
 • Depressió.
 • Trastorns conductuals.
 • Trastorns musculars.
 • Recuperació muscular.
 • Motricitat, coordinació, lateralitat i postura corporal.
 • Conflictes en el comportament interpersonal.
 • Dolores i tensions lleus.
 • Fatiga.
 • Problemes psicosomàtics.

T’ho expliquem tot, de manera clara i directa, en el nostre video informatiu, a càrrec de Marta Medina, terapeuta manual i emocional. Més info a la nostra web o contacta directament amb nosaltres: 872 212 547 o 615 229 068.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació Acceptar

Centro Mevis