Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

Digues la teva

A Centro Mevis ens encanta saber què en penseu: Us agrada el centre? Us hi heu trobat bé? Creieu que podem millorar algun dels nostres serveis?

La nostra professió ens apassiona i es basa en estar en contacte amb la gent, els nostres clients, amics. Dipositeu la vostra confiança i el que és més important, ens confieu la vostra salut i benestar. Per això ens importa la vostra opinió, i molt. Gràcies per compartir-la amb nosaltres.

guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Maribel
Maribel
25/11/2020 08:45

Amb la meva parella estàvem passant un mal moment, una crisis que gairebé provoca una separació. Vam decidir anar a un terapeuta i així vam conèixer a l’Héctor. Ell ens va ajudar a actualitzar la nostra relació, a expressar el que necessitem, a parlar des del cor, a situar-nos en aquí i ara, en el present. I ho va fer sense jutjar-nos, amb molta professionalitat i estima. Gràcies de tot cor Héctor!!!!.

Mélani Molina
Mélani Molina
23/11/2020 22:58

Sentía que yo sola ya había llegado donde sabía, pero que me faltaba acceder a algo y que esta vez necesitaba ayuda.
Entonces alguien en quien confío mucho me pasó el teléfono de Marta. Y allí empecé un viaje lleno de aventuras. Todas ellas vividas desde el cariño y el respeto hacia mi ser y mi cuerpo. Eso aún me gustó más. Agradezco mucho todas y cada una de las sesiones y la sensación que me quedaba después de ellas. Ahora ya volví a sentir que he de caminar sola y si miro hacia atrás estoy orgullosa del camino recorrido y de haberlo hecho con su ayuda. Gracias por este tiempo de acompañamiento.

Sergi
Sergi
19/11/2020 14:50

He pogut gaudir de les teràpies de la Marta i sobretot de l.Hector. Un plaer d,haver passat un temps amb ells en un ambient familiar i amigable.
He rebut una bona ajuda en un moment emocional delicat. Sens dubte un centre de teràpia on a mes de fer salut, també hi fas arrels.

Sara
Sara
17/11/2020 11:32

Vaig arribar a Centro Mevis, després de voltar molt, recomanada per unes companyes de feina, i he de dir que em van fer un gran regal.

El treball personal que estic fent amb l’Héctor m’està ajudant molt a nivell personal, crec que tothom hauria de treballar-se per aprendre a acceptar-se, sanar-se, estimar-se… Vivim en una societat on costa trobar temps per a un/a mateix/a, però l’Héctor i la Marta han aconseguit crear un espai per a fer-ho amb molt d’amor.

Espero i desitjo que molta més gent pugui tenir la sort que he tingut jo d’arribar a Centro Mevis i descobrir un nou camí acompanyada d’uns grans professionals.

Ester
Ester
16/11/2020 20:49

Em sento afortunada de poder transmetre a altre gent, la mirada especial que he trobat en aquest centre.
Un lloc on ets invitat a observar-te a tu mateix i als altres, amb el màxim respecte i amor.
M’encantaria que tots ens contagiessim d’aquesta mirada.
I ara mateix em surgeix una frase que m’agrada i a vegades m’apareix:
” Donde reina el amor, sobran las leyes”

Gràcies familia!

Jess
Jess
16/11/2020 09:30

Fa molts anys que la Marta , em guia, m’aconsella, m’ajuda, em fa reflexionar, m’ilumina, m’ensenya a veure i viure la vida des de l’amor i em carrega en aquest creixement i aprenentatge personal, tant dur, difícil, intens, inestable, ple de crisis curatives; però que a la vegada és tant gratificant, bonic e immillorable.
Molt agraïda i feliç de tenir-la en el camí de la vida. Gràcies, gràcies, gràcies.

Montse
Montse
14/11/2020 16:56

Vaig arribar a la consulta de la Marta amb un problema important d’acceptació del meu procés de menopàusia, gràcies a la seva ajuda i al seu suport ara sóc capaç de relacionar-me amb mi mateixa des de la comprensió i el amor incondicional. Gràcies Marta per donar- me la mà i acompanyar-me en aquest camí de creixement! Gràcies de tot cor per la teva entrega, la teva sensibilitat i la teva “llum”…

Nadia
Nadia
12/11/2020 19:27

Marta es maravillosa, cómo siempre le digo me ha cambiado la vida, desde que empecé con ella ha habido un antes y un después, he aprendido muchísimo y sigo haciéndolo! 100%recomendable! Gracias por aparecer en mi vida! ❤️

Clara
Clara
12/11/2020 13:25

Fa uns mesos que treballo mà a mà amb l’Hector i la Marta. Entrar a formar part del Centre Mevis ha significat molt en la meva vida personal. He treballat i segueixo treballant molts temes i sempre m’he sentit molt a gust i acollida.
Dos professionals que treballen des del cor i l’amor.
Mil gràcies!

Angie
Angie
12/11/2020 13:10

La descoberta i sanació de mi mateixa va començar gràcies a vosaltres Marta i Hector. Amb la vostra ajuda, acompanyament i suport cada cop tot és més fàcil, més comprensible i entenedor. Gràcies per ser-hi sempre i de la millor manera, sempre des de l’amor.

MÒNICA VILÀ
MÒNICA VILÀ
12/11/2020 10:35

Fa molts anys que la Marta m’acompanya en el meu creixament personal. Treballa desdel cor i l’entrega i sempre aprenc i sento molt.
Estic molt feliç i agraïda per com enten el seu acompanyament.
Ah! I sempre que l’he recomenat a algú han sortit contents i amb una vivència especial.
GRÀCIES CENTRO MEVIS ♥️

Diana
Diana
12/11/2020 10:26

Marta tiene la capacidad de entrar en lo más profundo de tu ser y ayudar a sanar bloqueos importantes
Totalmente recomendable!

Mónica Traviesa
Mónica Traviesa
07/02/2018 19:43

¡El mejor centro de terapias de la zona! Calidad de excelencia. ¡Recomendable 200%!

Carol Bahi
Carol Bahi
23/07/2016 09:33

Una gran professional!!!! Una parella encantadora!!!
Petons!!!

Mònica
Mònica
16/06/2016 18:47

Marta tens un do! Sempre t’ho dic i el millor és que ens el “regales” a travès de les mans i els sentits….
Gràcies per cuidar-me sempre que vinc!!! Un petó bonica i FELICITATS!!!!

Vanessa
Vanessa
19/11/2015 10:49

Un espai relaxant, un ambient únic i un tracte molt proper.
Enhorabona per la iniciativa i molta sort Marta i Héctor!

Centro Mevis