Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

Descobrint-me

Quin és el meu potencial?

Què és?

És un taller vivencial en grup, on exploro descobrint al meu mateix @, trobant els meus valors, fortaleses, debilitats …, coneixent què accepto i què nego de mi mateix@.

L’objectiu en aquest procés és el meu Potencial. La tasca se centra en el “adonar-me”. Experimentar quin és el meu funcionament i de quina manera m’afecta o em beneficia. En evitar el contacte amb el que necessito possiblement m’ha portat a conformar l’ideal.

Fritz Perls, fundador de la teràpia Gestalt, va observar que hi ha forces autodestructives que impedeixen i frenen les potencialitats humanes, i una d’elles és l’Ideal.

Quan la persona busca conformar-se a l’Ideal que de fora se li imposa, es fragmenta i està en permanent lluita entre dos pols.

  • Un pol diu – “Hauries de fer això … Hauries de ser … Hauries” … Perls l’anomena gos de dalt (Part cognitiva).
  • I en l’altre pol hi ha el que es justifica, el que es defensa, el que busca l’aprovació d’aquesta altra part Perls l’anomena gos de sota (Part emocional).

“Som com les llavors, venim amb la possibilitat d’arribar a ser planta”

Quan?

El dissabte 13 de Abril de 16:00h a 20:00H

¿A qui va dirigit?

A Persones interessades en desenvolupar el seu procés personal.

Inversió: 45€

Facilitat per:

La gerra esquerdada

Un carregador d’aigua de la Índia tenia dos grans gerres que penjaven als extrems d’un pal i que portava a sobre de les espatlles. Una de les gerres tenia diverses esquerdes, mentre que l’altra era perfecta i conservava tota l’aigua al final del llarg camí a peu, des del rierol fins a la casa del seu patró, però quan arribava, la gerra trencada només tenia la meitat de l’aigua .

Descobrint-me | CentromevisDurant dos anys complets això va ser així diàriament, per descomptat la gerra perfecta estava molt orgullosa dels seus èxits, ja se sabia perfecta per als fins per als quals va ser creada. Però la pobra gerra esquerdada estava molt avergonyida de la seva imperfecció i se sentia miserable perquè només podia fer la meitat de tot el que se suposava que era la seva obligació. Després de dos anys, la gerra trencada li va parlar a l’aiguader dient-li:

– Estic avergonyida i em vull disculpar amb tu perquè a causa de les meves esquerdes només pots lliurar la meitat de la meva càrrega i només obtens la meitat del valor que hauries de rebre. L’aiguader afligit, li va dir compassivament:

– Quan tornem a casa vull que miris les bellíssimes flors que creixen al llarg del camí.

Així ho va fer la gerra. I en efecte va veure moltíssimes flors precioses al llarg del trajecte, però de totes maneres es va sentir afligida perquè al final, només quedava dins de si la meitat de l’aigua que havia de portar.

L’aiguader li va dir llavors:

– Et vas adonar que les flors només creixen en el teu costat del camí?

Sempre he sabut de les teves esquerdes !! I vaig voler treure el costat positiu d’això. Vaig sembrar llavors de flors a tot el llarg del camí per on vas i tots els dies les has regat i per dos anys jo he pogut recollir aquestes flors per decorar l’altar de la meva mare. Si no fossis exactament com ets, amb tot i els teus defectes, no hagués estat possible crear aquesta bellesa.

Descobrint-me | Centromevis

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació Acceptar

Centro Mevis