Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

Constel·lacions de l’Ànima

Nous tallers a la vista a Centro Mevis!

Aquesta tardor hem preparat una cita amb les Constel·lacions de l’Ànima… t’apuntes?

Però primer deixa que t’expliquem una mica què són les constel·lacions, si encara no les coneixes…

Les Constel·lacions Familiars és una valuosa eina que es basa en els ordres de l’amor, quan seguim i respectem aquest ordre l’amor flueix i l’ànima sana.

Així que si vols viure una experiència única, com a únic és el teu ésser, les teves vivències i les teves emocions, apunta a la teva agenda:

20 d’octubre de 2018
17 de Novembre de 2018
De 16h a 20h

Facilitadores: Silvia Olmedo i Ruth Marín

Constel·lar: 60€
Representant: 15€

Si tens dubtes, vols que t’expliquem més sobre el taller, constel·lacions, si vols reservar la teva plaça en aquesta trobada..
Contacta amb Centro Mevis! 872 212 547

I si vols llegir una miqueta més sobre Constel·lacions Familiars, et deixem amb aquesta informació, que segur t’interessa!

Per Piter Burquin un dels referents en Constel·lacions Familiars a Espanya, col·loca les Constel·lacions Familiars dins del paisatge terapèutic, formant part de l’enfocament sistèmic a la psicologia i més concretament en la psicogenealogia.

Les Constel·lacions Familiars tenen les seves bases en la comprensió sistèmica i en una percepció fenomenològica. Això vol dir que es mira a l’individu dins del seu context familiar, principalment les quatre primeres generacions fins als besavis, encara que alguns casos arriba fins a les setena generació.

La comprensió sistèmica entén que dins dels membres d’un sistema familiar existeixen unes xarxes d’interacció que fa que assumptes no resolts en una generació passin a la següent, com a malalties, destinacions, patrons que es van repetint d’una generació a una altra.

La percepció fenomenològica serveix per deduir que l’observació al moment actual, tant del client com dels representants dins de la constel·lació, com és la dinàmica de fons del sistema familiar i quin podria ser el proper pas per al client i per reconèixer la realitat tal i com és.

El marc per a una Constel·lació Familiar és normalment un taller grupal o una sessió individual amb un constel·lador. És important afegir que una Constel·lació Familiar és un una intervenció puntual, no és un acompanyament al client durant un període de temps. Els processos interns d’una persona van a poc a poc, necessiten el seu temps i fins i tot anys. Una constel·lació pot donar un impuls concret que iniciï un procés, que l’empenyi o el conclogui com una experiència potent i motivadora. A la vegada la participació en un taller de Constel·lacions tant com el que constel·la pròpiament com els representants poden viure una experiència enriquidora i gratificant.

Text basat en l’article de Peter Bourquin, març 2007.

Constelaciones del Alma | Centromevis

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació Acceptar

Centro Mevis