Avda. S’Agaró, 90. Pl. dels Estanys. Platja d'Aro 872 212 547 info@centromevis.cat

02 Binary Care

Binary Care és l’equip tecnològic professional per a tractaments de regeneració de teixits, reafirmació dèrmica i tonificació muscular. El seu mètode de treball, únic al món, combina cinc energies diferents que es complementen per donar resposta a problemes amb origen multifactorial.

Binary Care és l’innovador mètode mèdic-estètic que utilitza complementàriament i en sinergia dues de les tecnologies amb més aval en el món de l’estètica professional: La Diatermia i la Electroestimulació activa.

El Sistema Bienergy actua sobre les causes desencadenants de la flaccidesa i l’excés de volum. La seva tecnologia és un pas endavant respecte als recuperadors tradicionals ja que incideix globalment sobre tots els teixits, posant fi a la laxitud dèrmica, l’adipositat localitzada, la cel·lulitis, les estries o la flaccidesa del pit.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació Acceptar

Centro Mevis